Tervetuloa, uusi opiskelija!

Onneksi olkoon uusi opiskelijamme! Kevät on ollut erikoista aikaa ja syksyynkin liittyy vielä paljon ylimääräisiä avoimia kysymyksiä. Toivokaamme, että korona -tilanne kehittyy niin, että voitte aloitaa syksyllä opintonne turvallisin mielin ja kutakuinkin normaalisti. Joka tapauksessa Te, uudet opiskelijat, olette ne, jotka priorisoidaan siinä kun toimintoja kampukselle suunnitellaan. 
Viettäkää hyvä kesä. Olemme elokuun ensimmäisellä viikolla teihin yhteydessä (opintopolussa olevaan yhteystietoon) ja kerromme tarkemmin ja lisää opintojenne aloituksesta. 

Sovelletun fysiikan opetus perustuu korkeatasoiseen kansainväliseen tutkimukseemme laskennallisessa  fysiikassa, lääketieteellisessä fysiikassa ja ympäristöfysiikassa. Näistä voit opintojen edetessä valita mieleisesi alan. Laitoksemme on myös kehittänyt opiskelijoiden opetusta ja ohjausta yksilölliset oppimistarpeet huomioiviksi. Opetus tapahtuu uusissa, moderneissa oppimisympäristöissä.

Sovelletun fysiikan opiskelu antaa hyvän pohjan toimia asiantuntijana vaativissa tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä. Meiltä valmistuneet fyysikot työllistyvät erittäin hyvin. Opintoja on myös mahdollista täydentää jatko-opinnoilla ja lääketieteellisen fysiikan opinnot antavat lisäksi erinomaiset valmiudet kouluttautua sairaalafyysikoksi.

Sinut tervetulleeksi toivottavat koko laitoksen väki ja opiskelijat (joista osa alla kuvassa).

Jos aivan hurja polte on tutustua asioihin jo nyt, niin KAMUn "Uudelle opiskelijalle" -sivusto on hyvä paikka aloittaa!