Urapalvelut

Urapalvelut tarjoavat opiskelijoille ohjausta ja neuvontaa sekä erilaisia koulutuskokonaisuuksia tavoitteena tukea opinto- ja urasuunnittelua sekä valmistumisen jälkeistä laadukasta sijoittumista työelämään. Urapalvelujen vuosittain keräämät valmistuneiden sijoittumis- ja uraseurantatiedot ovat niin opiskelijoiden kuin oppiaineidenkin hyödynnettävissä.  Elinkeinoelämälle urapalvelut on linkki yliopiston opiskelijoihin ja vastavalmistuneisiin. Työnantajilla on mahdollisuus hakea urapalvelujen kautta harjoittelijoita, opinnäytetyöntekijöitä tai varsinaisia työntekijöitä sekä apua erilaisten rekrytointi- tai esittelytilaisuuksien järjestämiseksi opiskelijoille eri kampuksilla.

Lisäksi urapalvelut kehittää opiskelijoiden ohjauspalvelujärjestelmää yhteistyössä tiedekuntien ja muiden ohjausta antavien yksiköiden kanssa.  Ohjauspalvelut vastaa erityisesti suomalaisten opiskelijoiden Yliopisto-opinnot käyntiin -opintojakson ja opiskelijan oppaan toimitustyöstä.

Ajanvaraus henkilökohtaiseen uraohjaukseen e-lomakkeella

Suomen Akateemisten rekrytointipalvelujen Aarresaari-verkoston ylläpitämän Aarresaari-sivuston työpaikat löydät sivulta Työ- ja harjoittelupaikat sekä opinnäytetyötarjoukset ellei työnantajan kanssa ole tiedottamisesta erikseen muuta sovittu.

Sähköpostiosoite: urapalvelut@uef.fi

Kampuskohtaiset osoitteet

Joensuun kampus

käyntiosoite: Yliopistokatu 2, Aurora-rakennus, sisäänkäynti A, 1. krs
postiosoite: Itä-Suomen yliopisto, Urapalvelut, PL 111, 80101 Joensuu
Faksi 013 251 2010

Kuopion kampus

käyntiosoite: Yliopistonranta 1 C, Canthia -rakennus, 2. krs (Oppari), huone 2160
postiosoite: Itä-Suomen yliopisto, Urapalvelut, PL 1627, 70211 Kuopio
Faksi 017 162 323