Uudelle opiskelijalle

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta ravitsemustieteellä ja tervetuloa Kuopioon!

Olet valinnut alaksesi mielenkiintoisen ravitsemustieteen, joka tarjoaa monipuolisen opintojen sisällön sekä työllistymismahdollisuuksia moneen.

Opintoihinne orientoituminen alkaa maanantaina 2.9. klo 9.30 rehtorin kättelyllä ja puheenvuorolla. Tuolloin teillä on myös ensimmäinen tapaaminen ravitsemustieteen tuutoriopiskelijoiden kanssa. Tuutoriopiskelijat laittavat elokuun aikana teille sähköpostia, jossa on tarkemmat tiedot opiskelujen ensimmäisestä päivästä sekä muuta tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta.

Ensimmäisellä viikolla on paljon opintojen alkuun orientoivaa toimintaa, siitä löydät tarkemmin tietoa Orientaatio yliopisto-opintoihin (ORI) –opintojakson ohjelmasta. Ravitsemustieteen yksikön opetushenkilökuntaan pääsette tutustumaan maanantaina 2.9. klo 12 (paikkana Ca501). Tuutoriopiskelijat ovat tapaamisessa myös mukana ja opastavat teidät paikalle. Opinnot alkavat siis tiiviisti heti syyskuun alussa ja vaativat läsnäoloa Kuopiossa.

Ennen opintojen käynnistymistä sinun kannattaa tutustua uuden opiskelijan verkkomateriaaliin Kamussa. Tarkemmin ravitsemustieteen opintojen aloittamisesta ja koostamisesta on kerrottu Moodlesta löytyvässä Opintojen ohjaus ravitsemustieteen opinnoissa (ORO) –opintojaksossa. Myös siihen on hyödyllistä tutustua ennen opintojen alkua tai viimeistään heti opintojen alettua.

Tietoa opintoihin kuuluvista opintojaksoista löydät Opinto-oppaasta, jonka painetun version jaamme teille ensimmäisenä opiskelupäivänä. Opintojaksot löytyvät aikataulutettuina Lukarista. Opintojaksoille täytyy ilmoittautua, se tapahtuu WebOodissa. Ei kuitenkaan huolta, jos järjestelmät eivät ole teille aiemmasta tuttuja, tuutoriopiskelijat opastavat teitä konkreettisesti niiden käytössä opintojen alkumetreillä.

Ennen opintojen alkua voitte olla yhteydessä vuosikurssiopettajaanne Reija Männikköön reija.mannikko@uef.fi tai puhelin 050 3529009.

Enää vain tovi, ja pääsette sukeltamaan kiehtoviin ravitsemustieteen opintoihin ja aloittamaan yliopisto-opiskelijan elämää. Pian nähdään smiley

 

Lisätietoja:

Hakijakirje 2019

Opinto-opas 2019-20

Opinto-opas 2018-19

Opinto-opas 2017-18

Opinto-opas 2016-17

Opinto-opas 2015-16

Opinto-opas 2014-15