30.9.-1.10. XVI Kansallinen hoitotieteellinen konferenssi HTTS2020, Kuopio

PERUSTUTKIMUKSESTA INNOVAATIOIHIN HOITOTIETEESSÄ

Tervetuloa 16. kansalliseen hoitotieteelliseen konferenssiin 30.9.-1.10.2020 Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampukselle!

Konferenssin aiheena on tällä kertaa ”Perustutkimuksesta innovaatioihin hoitotieteessä”. Innovaatio sanan lähtökohtana latinan kielen uutta tarkoittava sana novus. Innovaatiolla on useita merkityksiä, joiden keskeisiä ominaispiirteitä ovat uusien ideoiden vieminen käytäntöön, hyödyn tuottaminen, laajat vaikutukset ja toistettavuus. Myös hoitotieteellisen tutkimuksen tulee tuottaa uusia, näyttöön perustuvia ratkaisuja käytännön hoitotyöhön, hoitotyön johtamiseen ja terveysalan koulutukseen muuttuvissa toimintaympäristöissä sekä saada aikaan vaikutuksia ja vaikuttavuutta. Tarvitsemme innovaatioita vastataksemme tuleviin muutoksiin ja etsiäksemme ratkaisuja monimuotoisiin tarpeisiin. Kaikki innovaatiot edellyttävät syvällistä osaamista ja tietoa päätöksenteon tueksi.

Konferenssin tärkeitä päivämääriä:

• Tiivistelmien lähettäminen 15.3.2020 mennessä
  • Ilmoittautuminen 13.9.2020 mennessä

Katso tarkemmat tiedot HTTS2020-konferenssin verkkosivuilta.