Yhteistyö

Hankeessa tehdään aktiivisesti yhteistyötä sekä yritysten, että koulutusorganisaatioiden kanssa. Löydät täältä hankkeen yhteistyöyritykset sekä yhteistyökoulutusorganisaatiot aakkosjärjestyksessä.

Mikäli koulutusorganisaationne on kiinnostunut yhteistystä yritysten kanssa, voitte löytää itsellenne yhteistyöyrityksen tätä kautta. Samoin voitte olla koulutusorganisaatioihin yhteydessä halutessanne tietää kokemuksista tai muusta yritysyhteistyöhön liittyvästä.

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä muiden yrittäjien kanssa, voitte löytää itsellenne yhteistyöyrityksiä tätä kautta. Jos teitä kiinnostaa yhteistyö koulutusorganisaatioiden kanssa, voitte kysellä kokemuksia koulutusorganisaatioiden kanssa toimimisesta. Varsinkin jos olet yrittäjä sellaisella alalla, jolla olisi tarjottavaa koultuusorganisaatioille, mutta mietit miten kannattaa edetä tai jos haluat tehdä toisen yrityksen kanssa yhteistyötä tästä on hyvä lähteä.

Ottakaa meihin yhteyttä mikäli haluatte lähteä tekemään yhteistyötä meidän kauttamme! Loppukeväänä ja syksynä 2019 sekä keväänä 2020 on vielä hienot mahdollisuudet projektien toteuttamiseen!

Ottakaa rohkeasti yhteyttä sähköpostilla yritystaoppimisymparistoihin (ät) uef.fi niin keskustellaan ja suunnitellaan lisää!