Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2019:
Voimavaroja ja laatua vaikuttavuudesta

Itä-Suomen yliopiston Vaikuttavuuden talon tutkijaverkosto järjestää kansalliset Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2019 Kuopion kampuksella 1.–2.10.2019.

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät on monitieteinen keskustelufoorumi alan tutkijoille ja asiantuntijoille sekä jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa työssään uusinta tutkimustietoa vaikuttavuudesta.

Vuoden 2019 tutkimuspäivien pääteema on Voimavaroja ja laatua vaikuttavuudesta. Pääteeman lisäksi päivillä käsitellään muun muassa vaikuttavuutta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä, sosiaali- ja terveyspalveluissa ja niiden johtamisessa sekä politiikassa ja reformeissa. Päivien aikana keskusteluun nousevat myös vaikuttavuuden teoriat ja mittaamisen menetelmät sekä ICT-sovellukset ja sote-integraatioon liittyvät kysymykset.

Päivien pääpuhujiksi saapuvat professori Bent Greve (University of Roskilde), professori Martin Knapp (London School of Economics and Political Science), professori ja arviointijohtaja Pekka Rissanen (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) sekä eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin.

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivien yhteydessä 30.9.2019 järjestetään maisteri- ja tohtoriopiskelijoille suunnattu englanninkielinen esikonferenssi, jossa opiskelijat voivat esitellä meneillään olevia tutkimuksiaan ja saada niihin kommentteja senioritutkijoilta.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan vaikuttavuudesta, kuulemaan ajankohtaista tutkimustietoa ja verkostoitumaan asiantuntijoiden kanssa!

Lisätietoja:

Tomi Mäki-Opas, tutkimusjohtaja, tomi.maki-opas (at) uef.fi