Opiskelu

Kiinnostavatko sinua sosiaali- ja terveyspalvelujen hallinnon, talouden ja tietohallinnon kysymykset?

Sosiaali- ja terveysjohtamisen laitos on maassamme vahva asiantuntijakeskittymä, joka tuottaa tutkimustietoa ja osaamista hyvinvoinnin, erityisesti sosiaali- ja terveyspalvelujen hallinnon, talouden ja tietohallinnon sekä kansantaloustieteen kysymyksissä. Laitokselta valmistutaan keskimääräistä nopeammin, ja vain harva keskeyttää opintonsa. Laitokselta valmistuneet ovat työllistyneet hyvin.

Tarjoamme kolme maisteriohjelmaa: Terveystaloustieteen maisteriohjelman (TtM), Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon maisteriohjelman (TtM tai YTM) ja Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelman (TtM tai YTM). Opiskelijamme tekevät tutkintonsa aina aloitusvuoden tutkintorakenteen mukaisesti. Laitoksemme lähiopetus järjetetään Kuopion kampuksella ja kurssimme ovat usein monimuoto-opetusta, sisältäen lähi- ja etäopiskelua. Opiskelijoistamme suuri osa on työssäkäyviä, jotka asuvat eri puolella Suomea.

Lisäksi sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallintoa (25 op), sosiaali- ja terveyshallintotieteen perusopinnot (30 op) ja terveystaloustieteen perusopinnot (26-27 op) on mahdollista opiskella avoimessa yliopistossa. Lisätietoja Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston Aducaten sivuilta.

Hae opiskelemaan

Tarjoamme kolme hakukohdetta kevään 2020 valtakunnallisessa yhteishaussa:

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon maisteriohjelma
Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelma
Terveystaloustieteen maisteriohjelma

Seuraava hakuaika on 18.3.–1.4.2020 klo 15.00 ja löydät kaikki hakemiseen liittyvät tiedot valtakunnallisesta Opintopolusta. Anna hakemuksessasi sellainen sähköpostiosoite, joka on voimassa vielä heinä-elokuussa 2020. Lähetämme hyväksytyille sähköisen viestin opintojen aloituksesta ja muista käytännön asioista valinnan vahvistuttua. Voit seurata haun etenemistä Oma opintopolku -palvelussa myös hakuajan päättymisen jälkeen.

Yleinen opintoneuvonta

Heli Kemppainen

Amanuenssi

heli.kemppainen (at) uef.fi

040 3552302

Kuopio Snellmania 3072