Upcoming events

24.3.2020

FM Adrian Braunin väitöstilaisuus, ympäristöpolitiikka, Joensuu

Aika ja paikka: 24.3. klo 12, N100, Natura, Joensuun kampus

FM Adrian Braunin ympäristöpolitiikan alaan kuuluva väitöskirja ”Corporate Social Responsibility in the Barents Region: A Situational Analysis of Metal Mining” tarkastetaan Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa.

Vastaväittäjänä toimii professori Tapio Litmanen Jyväskylän yliopistosta sekä kustoksena professori Rauno Sairinen Itä-Suomen yliopistosta.

Date and venue: 24.3. at 12 noon, N100, Natura, Joensuu campus

24.3. 2020

The doctoral dissertation of MA Adrian Braun, entitled Corporate Social Responsibility in the Barents Region: A Situational Analysis of Metal Mining, will be examined at the Faculty of Social Sciences and Business Studies. The opponent in the public examination will be Professor Tapio Litmanen, and the custos will be Professor Rauno Sairinen of the University of Eastern Finland.

A press release of the dissertation will be published at http://www.uef.fi/en/ajassa/vaitostiedotteet the week before the public examination.

Past events

• LYY-Institute's research seminar "Are natural resources a blessing or a curse?". December 12, 2018, University of Eastern Finland.
  • LYY-Institute’s research seminar “Current and future challenges of sustainable natural resources governance”.  16th February 2017, University of Eastern Finland.

More informnation could be found here.

• LYY seminar 'Collaborative approaches to knowledge and conflict'

28th of November, 13:00, Natura N105. Programme here.

University of Eastern Finland, Joensuu capmus, November 24-25, 2016. Call for papers: here