HYVINVOINTIOIKEUDEN JATKOKOULUTUSPÄIVÄ 28.11.2018

Jatkokoulutuspäivä on kaikille jatko-opiskelijoille suunnattu avoin päivä, jonne on tervetullut jokainen hyvinvointioikeudesta kiinnostunut oppiainerajoihin katsomatta.

Oikeustieteiden laitoksemme ensimmäinen hyvinvointioikeuden jatkokoulutuspäivä järjestetään keskiviikkona 28.11.2018 Joensuussa Itä-Suomen yliopiston Aurora-rakennuksen salissa AU104+105.

Jatkokoulutuspäivä järjestetään siis heti Joensuussa järjestettävän itsemääräämisoikeusseminaarin jälkeisenä päivänä. Tarkoituksena on käsitellä jatko-opiskelijoiden (mieluusti väitöstutkimukseen liittyviä) papereita, jotka voivat olla kunkin jatko-opiskelijan omia tarpeita vastaavasti esimerkiksi tutkimussuunnitelmia, monografiaväitöskirjan lukuja tai artikkelikäsikirjoituksia. Käsiteltävän paperin enimmäislaajuus on noin 25 sivua. Papereita kommentoivat professorit Pauli Rautiainen ja Eeva Nykänen. Jatkokoulutuspäivillä keskustellaan myös hyvinvointioikeudelliseen tutkimukseen liittyvistä teoria- ja metodikysymyksistä.

Jatkokoulutuspäivän aikataulu on muuttunut hieman ennakkoon ilmoitetusta. Aloitamme aamulla jo kello klo 10.15. Käsittelemme jatko-opiskelijoiden papereita klo 10.15-12.00 ja klo 13.00-14.30. Aamujunalla Joensuuhun saapuvat voivat liittyä joukkoon jälkimmäiseen sessioon. Tämän jälkeen 15.30-16.30 keskustellaan Pauli Rautiaisen alustuksen pohjalta perustuslakivaliokunnan viimeaikaisesta hyvinvointioikeudellisesta lausuntokäytännöstä (sote-uudistus, kansaneläkeindeksi, apteekkiluvat jne.) .

Jos olet kiinnostunut esittelemään tutkimustasi jatkokoulutuspäivillä, toivomme, että toimitat seminaaripaperisi sähköpostilla pauli.rautiainen@uef.fi viimeistään 14.11.2018.

Hyvinvointioikeuden jatkokoulutuspäiville voi osallistua myös ilman omaa paperia. Toivomme kuitenkin, että myös ilman paperia osallistuvat ilmoittautuvan seminaariin 14.11.2018 mennessä sähköpostitse Pauli Rautiaiselle, pauli.rautiainen@uef.fi. Jaamme käsiteltävät paperit ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille osallistujille.

Lämpimästi tervetuloa!

Yst. Pauli Rautiainen & Eeva Nykänen