Hyvä terveyden edistämisen opiskelija!

Lämpimät onnittelut Sinulle opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa Itä-Suomen yliopistoon opiskelemaan terveyden edistämistä!

Olethan muistanut jo ilmoittautua yliopistoon? Ilmoittautumisohjeet sekä muuta käytännön tietoa opintojen aloittamiseen löydät yliopiston Uudelle opiskelijalle -sivulta. Saat elokuussa meiltä sähköpostiisi  tervetulokirjeen, jossa on ohjeistusta opintojen aloittamiseen.

Terveyden edistämisessä opinnot alkavat maanantaina 2.9.2019. Ensimmäisen viikon aikana (2.-6.9.2019) tutustut laitoksen henkilökuntaan sekä kuulet  tulevista opinnoista ja opintoihin liittyvistä käytänteistä. Lähipäiviin osallistuminen on välttämätöntä. Lähipäivien aikana alkaa mm. Orientaatio yliopisto-opiskeluun -opintojakso, jonka suoritusta ei voi korvata muulla tavoin. Orientaatio-opintojakson (ORI 1131000) ohjelma on osoitteessa https://kamu.uef.fi/student-book/orientaation-aikataulu/.

Tutustu ennen opintojen alkamista yliopiston Opiskelu-sivuilta (Kamu; Opiskelijan käsikirja) löytyviin opiskeluohjeisiin ja muuhun materiaaliin. Tutustu myös yliopiston verkkosivuilla oleviin opiskelua koskeviin ohjeisiin sekä terveyden edistämisen (ergonomia, kansanterveystiede ja liikuntalääketiede) opinto-oppaaseen. Sinun kannattaa käydä lukemassa myös ainejärjestö TERHO ry:n laatima uusille opiskelijoille tarkoitettu fuksiopas.

Tapaamisiin syyskuussa!

Ensimmäisen vuoden aikataulut ja opinto-opas löytyvät alla olevista dokumenteista.

 Katso YouTube video terveyden edistämisen opiskelija, UEF-lähettiläs Saara Närän opiskelupäivästä