Lääketieteen ohjaus ja ohjeet

Opintojen ohjaus

Opiskelijan tukena opiskelua koskevissa kysymyksissä toimivat opettajatuutorit (LT1 ja LT2) sekä vuosikurssikohtaiset HOPS-ohjaajat (LT3-LT6). Vuosikurssikoordinaattorit vastaavat opintojen aikataulujen (lukujärjestyksen) ja ryhmäjakojen suunnittelusta. Heihin kannattaa olla yhteydessä lukujärjestykseen tai ryhmäjakoon liittyvissä kysymyksissä.  Oppiainekohtaiset opetuskoordinaattorit vastaavat opintojaksojen käytännön asioista; yhteydenotto opetuskoordinaattoriin yksittäistä opintojaksoa koskevissa kysymyksissä.

Ohjausta antavien henkilöiden yhteystiedot on koottuna Kamuun lääketieteen opinto-oppaaseen sekä lääketieteen opintoyhteisöön (edellyttää kirjautumista).

Ohjeet ja lomakkeet

Lääketieteen koulutusohjelman ajantasaiset ohjeet ja lomakkeet ovat myös saatavilla Kamussa lääketieteen opinto-oppaassa sekä lääketieteen opintoyhteisössä (edellyttää kirjautumista).

Tiedottaminen

Yammer on Itä-Suomen yliopiston virallinen viestintäkanava ja sitä käytetään myös lääketieteen opiskelijoille suunnatussa viestinnässä. Lääketieteen opiskelijoilla on omat vuosikurssikohtaiset Yammer-ryhmät, joissa tiedotetaan kurssien aikataulumuutoksista yms. ajankohtaisista asioista. Linkin Yammeriin löydät UEF:n etusivun alalaidassa olevista pikalinkeistä