Tohtorikoulutus

Yksikkömme tohtorikoulutus toteutetaan osana Terveystieteiden tohtoriohjelmaa. Yksikön tutkijankoulutuksen perinne on vahva ja monipuolinen. Voit tutustua tutkijoidemme väitöskirjoihin UEF Electronic Publications -palvelussa ja julkaisuihin UEF:n SoleCris-tutkimustietokannassa - SoleCRIS. 

Tohtoriopiskelijat osallistuvat tutkimushankkeisiin, jotka projektista ja ohjauksesta riippuen liittyvät esimerkiksi ravitsemukseen ja terveyteen, kroonisten sairauksien epidemiologiaan, ikääntymiseen, ympäristöterveyteen, terveyden kulttuurisiin ja psykososiaalisiin ulottuvuuksiin, kansainväliseen terveyteen sekä terveyspalveluihin. Myös uudet innovatiiviset tutkimusideat ovat tervetulleita. Meillä on paljon ohjaajia, joten tutkimuksen osa-alueista saa parhaiten kuvan tutustumalla yksikön tutkimustoimintaan tekemällä kirjallisuushaun yksikön senioritutkijoiden nimellä tai tutkimusalueiden omilta sivuilta. Osa ohjaajista tulee UEFin muilta laitoksilta, yliopistomme ulkopuolelta ja jopa muiden maiden yliopistoista.

Mikäli tohtorikoulutus kiinnostaa, voit ottaa yhteyttä:

Tohtoriohjelman varapuheenjohtaja Tomi-Pekka Tuomainen, professori, epidemiologia, tomi-pekka.tuomainen(at)uef.fi, +358 40 355 2956
Yksikönjohtaja Pekka Mäntyselkä, professori, yleislääketiede, pekka.mantyselka(at)uef.fi, +358 50 449 9436
Yksikön varajohtaja Ursula Schwab, professori, ravitsemusterapia, ursula.schwab(at)uef.fi, +358 40 355 2791