Erikoislääkärikoulutus, geriatria

Erikoistumisalana geriatria on kasvattanut nopeasti suosiotaan, eikä ihme, sillä geriatrin työ on monipuolista ja mielenkiintoista. Myös työllisyysnäkymät ovat hyvät.

Geriatrin tehtäväkenttä on laaja ulottuen ikääntyvien terveyden edistämisestä elämän loppuvaiheen hyvään hoitoon. Koulutusohjelma on 5 vuoden mittainen. Koulutuksen tavoitteet, rakenne ja sisällöt on kuvattu tarkemmin opinto-oppaassa ja lokikirjassa.

Jos olet lääkäri, joka pitää vanhoista ihmisistä, kokonaisvaltaisesta ja toimintakykykeskeisestä työotteesta, etkä kaihda tarttua monimutkaisiinkaan tilanteisiin, geriatria voi olla erikoisalasi!
 

Lomakkeet

Ajankohtaista

Tulevia erikoislääkärikoulutustilaisuuksia:

Työterveyshuollon, yleislääketieteen ja geriatrian yhteisten koulutuspäivien materiaalit löytyvät UEF Moodlen TYG-kurssialueelta. Kirjaudu vierailijana, sinulta kysytään avain, jonka saat koulutustilaisuuksissa.


Koulutustemme aiheisiin on mahdollista saada lisäinformaatiota  myös työterveyshuollon virtuaaliyliopiston itseopiskelukurssien kautta. Näitä materiaaleja pääset katsomaan avoimesti vierailijana. Kursseja löytyy useista eri aiheista. Katso TTHVYO Moodle/itseopiskelu.
 

Gernet / koulutukset ja kokoukset
Gerocenter/ koulutuskalenteri
Suomen Geriatrit ry

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto
Kuopion kampus
Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö
PL 1627, 70211 Kuopio

Käyntiosoite: Yliopistonranta 1 C, Canthia-rakennus, B-rappu, 3. kerros

Henkilöstö

Eija Lönnroos
Professori
+ 358 40 355 2932
eija.lonnroos(at)uef.fi
Ca/3087/2

Kristiina Hongisto
Kliininen opettaja
+ 358 50 525 8240
kristiina.hongisto(at)uef.fi
Ca/3081/2

Mari Aalto
Opetuskoordinaattori
+358 40 040 6138
mari.aalto(at)uef.fi, UEF Connect
Md 4063