OPINTOJAKSOT

PERUSOPISKELIJAT

Opintoihisi kuuluvan 1 op:n tiedonhaun kurssin järjestää kirjasto. Tiedonhaun kurssit ovat alakohtaisia, valitse kurssi omasta pääaineestasi. Suositeltava ajankohta kurssin suorittamiseen on viimeistään kandintyön yhteydessä.

Ilmoittaudu kurssille WebOodissa.

JATKO-OPISKELIJAT

Tohtorikoulun valmiustaito-opintoihin kuuluva Tutkimuksen tiedonhaku ja –hallinta kurssi (8022020), 2 op, sisältää seitsemän moduulia: 1) tiedonhaun perusteet, 2) oman tieteenalan tiedonhaku, 3) viitteidenhallinta, 4) julkaiseminen, 5) tutkimuksen arviointi ja bibliometriikka, 6) tutkimusdata, 7) tutkijanäkyvyys, verkostoituminen ja altmetriikka.

Opiskelijan on valittava kurssin moduuleista vähintään neljä, mutta halutessaan voi ottaa myös useamman tai kaikki moduulit. Osa moduuleista on mahdollista suorittaa kokonaan etäopiskeluna.

Tarkempi kurssikuvaus, ohjeet ja ilmoittautuminen WebOodissa.

Kurssimateriaali on avoimesti nähtävissä.

Kurssi on avoinna koko lukuvuoden, mutta osa kurssin opetuksesta on rajattu tiettyyn ajankohtaan

 

 

Palaute

Opintojaksoista kerätään kurssikohtaista palautetta WebOodin kautta. Opetusta kehitetään palautteen perusteella.

 

Kirjaston kurssit WebOodissa

LISÄTIETOJA

No image.

Palvelupäällikkö
Helena Silvennoinen-Kuikka
p. 0294 45 8328
helena.silvennoinen-kuikka[at]uef.fi

 

 

KATSO MYÖS

Alakohtaiset sivut: kurssien vastuuopettajat ja kurssimateriaalit

Itseopiskelumateriaalit ja oppaat

Kirjaston koulutukset tutkijoille

Palaute

Palautelomake

Palautteita käsitellään päivittäin. Helposti korjattavissa olevat asiat ratkaistaan välittömästi, jos ne ovat palvelun kannalta olennaisia ja palvelupolitiikan mukaisia. Kaikki palautteet käsitellään asianomaisessa palvelussa ja lisäksi tarvittaessa kirjaston eri työryhmissä. Palautteet ja niitä seuranneet toimenpiteet käsitellään vuosittain johtoryhmässä johdon katselmuksessa.