MUUT AINEISTOT

KARTAT

Karttoja löytää parhaiten erilaisista verkkopalveluista, esimerkiksi Maanmittauslaitoksen sivuilta. UEF-Primossa ei ole kattavasti kirjaston kokoelmiin, lähinnä vapaakappaleisiin, kuuluvien karttojen tietoja.

 

TILASTOT

Erityisesti uudempia tilastotietoja on saatavilla laajasti Tilastokeskuksen kotisivuilta. Myös osa vanhoista tilastotiedoista on saatavilla digitoituna Tilastokeskuksen julkaisuarkistosta.

Painettu Suomen virallinen tilasto -sarja vuoteen 2005 saakka täydellisenä on Joensuun kampuskirjaston Avola-varastossa. Kuopion kampuskirjastossa tilastot sijaitsevat lukusalihyllyssä.

Kokoelmissa on paljon muitakin tilastojulkaisuja, joita voi hakea UEF-FPrimosta.

 

NUOTIT

Joensuun kampuskirjastossa on kompakti kokoelma nuotteja eri musiikinaloilta ja aikakausilta. Nuottien tiedot ovat UEF-Primossa.

 

standardit ja patentiT

Kokoelmiin ei hankita yksittäisiä patentteja eikä standardeja. UEF-Primossa on linkit muutamiin tietokantoihin:

Espacenet

ISO Catalogue

IEEE/IET Electronic Library - IEL (sis. standardeja)

Standardeja ei yleensä saa kaukolainaksi.

av-aineistoT

Kirjaston kokoelmassa ei ole av-aineistoja kuten videoita, dvd-levyjä ja kieliäänitteitä.

ukk/FAQ

 

KATSO MYÖS

UEF-Primo

Palaute

Palautelomake

Palautteita käsitellään päivittäin. Helposti korjattavissa olevat asiat ratkaistaan välittömästi, jos ne ovat palvelun kannalta olennaisia ja palvelupolitiikan mukaisia. Kaikki palautteet käsitellään asianomaisessa palvelussa ja lisäksi tarvittaessa kirjaston eri työryhmissä. Palautteet ja niitä seuranneet toimenpiteet käsitellään vuosittain johtoryhmässä johdon katselmuksessa.