Kauppatieteiden laitoksen toiminta

Kauppatieteiden laitos on osa yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekuntaa. Toimimme kahdella kampuksella, Joensuussa ja Kuopiossa.

Kauppatieteiden laitoksen tavoitteena on luoda alueellisesti vahva liiketoimintaosaamisen verkosto yliopiston muiden laitosten ja liike-elämän kanssa.

Laitoksella voi opiskella kauppatieteiden kandidaatiksi, maisteriksi, lisensiaatiksi tai tohtoriksi. Lisäksi Itä-Suomen yliopiston opiskelijat voivat suorittaa sivuaineena kauppatieteiden opintoja.

Laitoksella on noin 1200 perustutkinto-opiskelijaa ja noin 65 jatko-opiskelijaa. Henkilökuntaa on 60.

Organisaatio

Yritysyhteistyö

Kilpailun kiristyminen, uusi teknologia ja verkostotalous haastavat yritykset. Tarvitaan entistä syvällisempää tietoa päätöksentekoa varten. Samat muutosvoimat haastavat kauppatieteellisen tutkimuksen ja opetuksen. Mielestämme uutta liiketoimintaosaamista syntyy parhaiten yhteistyössä yritysten kanssa.

Yhteistyön toteutustapoja on useita. Osaavat opiskelijamme voivat työskennellä yrityksessäsi erilaisissa projekteissa ja työharjoittelujaksoilla. Opiskelijoiden opinnäytetyöt elävästä elämästä ja aidoista yrityksistä ovat sekä mielenkiintoisia että hyödyllisiä yrityksesi kehitystyössä.

Ota yhteyttä ja kerro meille yrityksesi tutkimus- ja kehittämistarpeista, niin voimme keskustella lisää yhteistyömahdollisuuksista.