Tervetuloa mukaan kauppatieteiden alumnitoimintaan!

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitoksella on tällä hetkellä 2470 alumnia. Haluamme kehittää alumnitoimintaamme ja alumnien kanssa tehtävää yhteistyötä. Alumnitoiminta sisältää vapaa-ajan tapahtumia ja ammatillista verkostoitumista. Pyrimme myös saattamaan alumneja ja opiskelijoita yhteen koordinoidusti muun muassa mentoritoiminnan, työharjoittelujaksojen ja opinnäytetöiden avulla. Toimintaa on sekä Joensuussa että Kuopiossa. Löydät tiedot tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta toiminnasta näiltä sivuilta.

Alumnien yhteystietoja päivitetään jatkuvasti. Jos olet kiinnostunut alumnitoiminnasta, jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeella annettuja tietoja käytetään ainoastaan alumnitoimintaa varten.

Liity UEF Business -alumniverkostoon

Voit liittyä myös Itä-Suomen yliopiston alumniverkostoon. Liittyessäsi saat halutessasi ilmaiseksi Saima-lehden vuosikerran.

Tutustu Itä-Suomen yliopiston alumnitoimintaan tai liity suoraan alumniverkostoon.

Olemme keränneet alumniemme uratarinoita nettisivuillemme.

Ajankohtaista

Optimi ry:n isännöimä Susiraja Forum järjestetään tiistaina 24.9. Joensuussa osana POLKU Yrittäjyysviikkoa. Kokonaisuudessaan POLKU Yrittäjyysviikko on Pohjois-Karjalan suurin ja monipuolisin yrittäjyystapahtuma, joka läpi viikon tarjoaa monipuolisia ja inspiroivia tapahtumia kiinnostuneille - alasta riippumatta. POLKU-viikon teemat ja aikataulut löytyvät osoitteesta http://polku.es.

Tämän vuoden POLKU Yrittäjyysviikon teemana on ”Mikset aloittaisi jo tänään?” ja Susiraja Forumin teemana on ”Yrittäjyyden ensiaskeleet”.

VALMISTUMISJUHLA JA ALUMNIPÄIVÄ

Joensuun kampukselta valmistuneiden alumnitapaaminen ja valmistumisjuhla järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2020.

Ajankohdasta ja ohjelmasta ilmoitetaan myöhemmin tällä sivustolla.

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä, ota yhteyttä Sari-Johannaan (sari.karhapaa@uef.fi) tai Hannaan (hanna.savolainen@uef.fi)