6. Karelia Symposium 

 

6. KARELIA SYMPOSIUM PERUTTU KORONAVIRUKSEN VUOKSI

Symposium siirretään pidettäväksi keväällä 2021.

Tarkemmasta uudesta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

 

Symposiumin teema kattaa puumateriaalien vaikutuksen rakentamisen terveyteen ja puiden mahdollisuudet terveysvaikutteisten tuotteiden lähtömateriaalina. Puiden tutkimus terveyden lähteenä on vahvistunut viime vuosina. Symposiumissa esitellään tutkimuksen ja käytännön näkökulmia aiheeseen johtavien asiantuntijoiden esittämänä.

Kuka tahansa voi tarjota teemaan sopivaa aihetta symposiumin yhteydessä järjestettävään posterinäyttelyyn. Yleisön parhaaksi äänestämä posteri palkitaan.

Symposiumissa julkistetaan Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahaston vuoden 2020 apurahat Itä-Suomen yliopistossa tehtävään puutieteen ja puusta tehtävien tuotteiden tutkimukseen.

Symposiumin kieli on englanti.

Ilmoittautuminen 8.4.2020 mennessä.

Yliopiston Joensuun kampukselta järjestetään ilmainen linja-autokuljetus Kuopioon ja takaisin Joensuuhun. Linja-auto lähtee Borealiksen parkkipaikalta aamulla klo 7.00. Paluumatka Kuopiosta Joensuuhun lähtee noin klo 17.30 Snellmanian parkkipaikalta.

Symposiumiin ei ole osallistumismaksua. Lounas on omakustanteinen, kahvitarjoilut ja päätöscocktail ovat maksuttomia ilmoittautuneille osallistujille. 

Lisätiedot: Puumateriaalitieteen professori Ossi Turunen, 050 342 5151, ossi.turunen@uef.fi