Kuopion Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus

Aika: 5.9. klo 15.00–18.00
Paikka: Studentian edusta (Yliopistonranta 3)

OHJELMA:

klo 15.00 Tapahtuman avaus ja tervehdyssanat UEF Opintopalvelut
klo 15.05 Ilmoittautumispisteet kaupunkisuunnistukseen aukeavat Lukemalla
klo 15.45 UEF Kuopion ylioppilaskuoro
klo 16.30 SYKETTÄ-alkuverryttely
klo 17.00 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 17.20 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 17.40 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 18.00 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

OHEISOHJELMAA:

– Kerhot, järjestöt ja muut paikalliset toimijat esittelevät tapahtuma-alueella toimintaansa.
– DJ soittaa musiikkia koko tapahtuman ajan.
– Kuvauta kaupunkisuunnistusjoukkueesi. Kampusrysäyksessä on valokuvaaja ikuistamassa suunnistusjoukkueiden asuja.
– Ratsasta kaupunkisuunnistus käyntiin rodeohärän kyydissä. Härkä toimii suunnistuksen starttirastina, jonka voi suorittaa koko Kampusrysäyksen ajan.
– Tarjolla ilmaista hattaraa!

TIETOA KUOPION KAUPUNKISUUNNISTUKSESTA:

Kaupunkisuunnistus on leikkimielinen joukkuekilpailu, jossa suunnistusjoukkueet kiertävät Kuopiossa ainejärjestöjen järjestämillä rastipisteillä suorittaen erilaisia tehtäviä. Kaupunkisuunnistus on tarkoitettu vain Itä-Suomen yliopiston uusille opiskelijoille, yhdessä kaupunkisuunnistusjoukkueessa voi olla max. 10 henkeä.

OHJEET KAUPUNKISUUNNISTUSJOUKKUEILLE:

Yksi henkilö joukkueesta käy ilmoittamassa koko tiimin Lukemalla sijaitsevaan ilmoittautumispisteeseen. Ilmoittautumisen yhteydessä joukkue saa mukaansa suunnistuskartan, haalarimerkit, rannekkeet Ilonaan sekä starttinumeron, jonka antaa ilmoittautumisen vastaanottanut henkilö. Rannekkeella pääsee ilmaiseksi sisään Ilonaan klo 24 saakka. Narikka tulee maksaa erikseen.

Ilmoittautuminen suunnistukseen tapahtuu Kampusrysäyksen yhteydessä Lukemalla 5.9. klo 15.05–17.00. Ensimmäiset suunnistajat lähtevät liikkeelle Kampusrysäyksestä klo 17.00.

ILTABILEET:

Kaupunkisuunnistuksen iltabileet järjestetään Ilonassa, jossa palkitaan menestynein suunnistusjoukkue ja paras joukkueasu. Kaupunkisuunnistukseen osallistuvat pääsevät Ilonaan ilmaiseksi heille jaettavilla rannekkeilla (narikka omakustanteinen) kello 24.00 asti.

Iltabileet on tarkoitettu kaikille eli niihin pääsee, vaikka ei olisi osallistunutkaan kaupunkisuunnistukseen. Iltabileiden ennakkoliput tulevat myyntiin kide.appiin torstaina 29.8.2019. Lipunmyynnistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä tapahtumaa. Ennakkolipun hinta on 3 € (narikka omakustanteinen). Lippuja voi ostaa myös Ilonan ovelta, jolloin hinta on 5 € (narikka omakustanteinen).

Iltabileisiin rannekkeelle pääseville ja ennakkolipun ostaneilla on Ilonan ovella oma jononsa ja lipun ovelta ostaville omansa.

MYÖS PARAS ASU PALKITAAN:

Ottakaa ryhmäkuva joukkueestanne ja ladatkaa Kuopion Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2019 Facebook-eventtiin (linkki alla). Eniten tykkäyksiä maanantaihin 9.9.2019 klo 10 mennessä saanut ryhmä voittaa palkinnon.
Pienet muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Facebook: Kuopion Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2019

Lue lisää:

5.9. Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden avajaiset, Joensuu