Joensuun Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus

Aika: 5.9. klo 15.30–18.00
Paikka: Carelian takapiha (Yliopistokatu 4)  

OHJELMA:

klo 15.30 Tapahtuman avaus ja tervehdyssanat, akateeminen rehtori Harri Siiskonen ja ISYYn hallituksen varapuheenjohtaja Ella Partanen
klo 15.45 Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy
klo 16.30 Rajatapaus
klo 17.45 Kaupunkisuunnistuksen lähtö
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

Carelian pihassa pääset myös tutustumaan Kataja Basketin toimintaan Kataja Basket Meet and Greet -pisteellä, ratsastamaan rodeohärällä, pomppimaan pomppulinnassa ja haastamaan kaverit sumopainissa. Musiikista vastaa DJ Saravuo.

TIETOA JOENSUUN KAUPUNKISUUNNISTUKSESTA:

Kaupunkisuunnistus on leikkimielinen joukkuekilpailu, jossa suunnistusjoukkueet kiertävät ainejärjestöjen, kampusjärjestöjen ja kerhojen järjestämillä rastipisteillä suorittaen erilaisia tehtäviä. Suunnistus pyörähtää käyntiin Carelian pihamaalta 17.45 alkaen ja siihen voivat osallistua myös muut kuin uudet opiskelijat.

Kaupunkisuunnistuksen passi on fuksiryhmille ilmainen, muille ryhmille 25 €/ryhmä. Suunnistus päättyy klo 22.
Passien ennakkomyynti 5.9. Kampusrysäyksessä Carelian pihamaalla tapahtuman aikana. Kannattaa olla ajoissa, passit on myyty loppuun viime vuosina muutamassa minuutissa. Passilla kaupunkisuunnistukseen voi osallistua 6–10 henkilöä. Passin hintaan sisältyy pääsy jatkoklubille Kimmeliin. Lisäksi saat haalarimerkin!

Käymällä vähintään kuusi rastia ja palauttamalla passin jatkoklubille ryhmäsi osallistuu kilpailuun, jonka palkinto ilmoitetaan myöhemmin. Lippuja kaupunkisuunnistuksen jatkoille saa myös Kimmelistä 3 euron hintaan. Varaudu myös maksamaan narikasta.

Kimmelissä luvassa on Krebadiscokiertue, joka on nimensä veroisesti valtakunnan parasta bailausmeininkiä! Bileitä on rytmittämässä YleX:n taajuksilta tuttu DJ MISTA S ja useista radio- ja klubihiteistään tunnettu TEMPER2. Tapahtuman houstina toimii suositusta Töölön Ketterä- yhtyeestä tunnettu MATTI 8.

Facebook: Joensuun Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2019

Lue lisää:

5.9. Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden avajaiset, Joensuu