Ohjeet väittelijälle

 

Väittelijää pyydetään tutustumaan huolella näihin tohtorikoulun ohjeisiin, kun väitöskirja alkaa valmistua ja väitöstilaisuus lähenee

http://www.uef.fi/fi/web/guest/tutkimus/tohtorikoulu/ohjeet-vaittelijalle

Filosofisen tiedekunnan ohjeita väitöskirjan arvioinnista ja väitöstilaisuudesta:

 

Karonkka

Väittelijä järjestää väitöspäivän illaksi karonkan vastaväittäjän kunniaksi. Väittelijä voi itse päättää karonkkapaikan ja kutsuttavien määrän, ja vastaa myös karonkan kustannuksista. Vastaväittäjän ja kustoksen lisäksi karonkkaan on kutsuttava tiedekunnan edustaja, väitöskirjatyön ohjaajat, esiarkastajat, kanssakirjoittajat ja yleensä kaikki ne, jotka ovat selvästi osallistuneet väitöskirjan syntymiseen. Lisäksi karonkkaan voi halutessaan kutsua perheenjäseniä, sukulaisia, ystäviä ja kollegoita. Karonkkakutsuja lähettäessä kannattaa huomioida, että filosofinen tiedekunta kustantaa ainoastaan vastaväittäjä matka- ja majoituskulut. Muut vieraat tulevat väitökseen ja karonkkaan yleensä omalla kustannuksellaan. 

Perinteisen karonkan ohjeistus löytyy tästä linkistä.

Tutkinnon hakeminen

Kun lisensiaatintutkimus tai väitöskirja sekä kaikki muut tutkintoon tarvittavat opinnot ovat opintosuoritusrekisterissä, voi opiskelija hakea tutkintoa.

Tutkinnonhakulomakkeet

Lisensiaatin tutkinnon hakulomake (rtf)
Lisensiaatin tutkinnon hakulomake (pdf)
Tohtorin tutkinnon hakulomake (sähköinen lomake, vaatii kirjautumisen UEF-tunnuksilla)
 

Tutkinnonhakulomake palautetaan jatkokoulutusamanuenssille:

Kaisu Kortelainen
Opintopalvelut / FILO
Joensuun kampus, Borealis 306
PL 111
80101 Joensuu

kaisu.kortelainen(at)uef.fi

Todistuksen toimitusaika on noin 3 viikkoa siitä, kun viimeinen suoritus on tallennettu opintorekisteriin tai kun hakemus on saapunut hallintopalvelukeskuksen. Huom! Loma-aikoina ja kiireisinä aikoina, esim. kalenteri- tai lukuvuosien päättyessä, toimitusaika voi olla edellä mainittua pidempi.