Gradun jättäminen tarkastukseen

 

Pro gradu –tutkielma jätetään tarkastukseen sähköisen TeamPlace –järjestelmän kautta. Kandidaatin tutkielmia ei palauteta järjestelmän kautta.

Tiedostoa ei voi vaihtaa jälkikäteen, joten palauta järjestelmään ainoastaan lopullinen versio gradusta!

 

  1. Kun ohjaajasi mielestä gradu on valmis tarkastukseen jätettäväksi, sopikaa Turnitin-plagiaatintunnistustarkistuksesta sekä kypsyysnäytemerkinnästä. Mikäli opiskelija tekee Turnitin -ajon itse, työkalu löytyy Moodlesta vasemmasta valikosta. Työkalu löytyy myös tästä: Opiskelijan Turnitin.
  2. Luo gradusta PDF/A-tiedosto (sähköiseen arkistoon kelpaava pdf). Ohjeet: klikkaa TÄSTÄ.
  3. Gradu palautetaan sähköisen asioinnin kautta tarkastukseen jättölomakkeella.  Se löytyy TeamPlacesta, alla olevan linkin kautta (vaatii UEF kirjautumisen).  https://teamplace.uef.fi/sites/forms/opinnayte/Sivut/form.aspx
  4. Täytä lomakkeeseen tarvittavat tiedot ja liitä PDF/A –muotoinen gradu. Ohjaajasi saa viestin, kun painat Lähetä –nappia ja sinulle tulee vahvistusviesti oletussähköpostiosoitteeseesi (yl. student.uef.fi).
  • Huom järjestelmä pyytää gradun koodia: 3621592 (aineenopettajille 3621594).
  • Julkisuusaste: tuleeko gradu Open access käyttöön (löydettävissä Internetissä) vai kampuskäyttöinen (luettavissa vain kampuskirjaston koneella).
  • Saat sähköpostitse tarkastusprosessiin liittyviä päätöksiä ja mm. arvostelun vastinekuulemiseen liittyvän sähköpostin, jossa sinua pyydetään antamaan järjestelmässä hyväksyntä arvosanalle.
  1. Kun gradusi on arvosteltu hyväksyttävästi ja sinulla on kaikki tarvittavat opinnot valmiina, voit hakea tutkintoa, ks. info TÄSTÄ.