MIKSI LIITTYÄ KANTA-ASIAKKAAKSI?

Alennuksia

Kanta-asiakkaanamme saat talouskohtaisen keskittämisalennuksen perheenne ostoista. Kanta-asiakaskertymää kasvattavat kaikki taloutenne ostot lukuun ottamatta eläinten reseptilääkevalmisteita. Kanta-asiakaskertymän mukainen alennus kasvaa portaittain kalenterivuoden aikana ja nollautuu vuoden vaihteessa. Ostokertymän ylittäessä alennustaulukossa esitetyt summat saatte kertymän oikeuttaman alennuksen automaattisesti seuraavalla ostokerralla. Alennus annetaan kaikista ilman reseptiä ostettavista normaalihintaisista tuotteista.

Turvallisuutta ja huolenpitoa

Kanta-asiakkuus helpottaa asiointia ja auttaa lääkkeiden turvallisessa käytössä. Keskittämällä lääkeostosi Itä-Suomen yliopiston apteekkiin voimme luotettavasti tarkistaa haitalliset yhteisvaikutukset meiltä hakemienne lääkkeiden välillä. Tallennamme asiakasrekisteriin myös meille ilmoittamanne lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet ja pyrimme huomioimaan ne reseptilääkkeitäsi toimittaessa.

 

MITEN LIITTYÄ KANTA-ASIAKKAAKSI?

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on ilmaista. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi täyttämällä kanta-asiakaslomakkeen ja toimittamalla sen apteekkiimme seuraavalla asiointikerralla. Et tarvitse erillistä korttia, sillä Kela-kortti tai henkilökortti toimii kanta-asiakaskorttina.

Tulosta kanta-asiakaslomake klikkaamalla tästä>>

 

KIITOS SINULLE

Hyvää tekevistä apteekkiostoistasi. Kanta-asiakkaanamme olet mukana tukemassa terveystieteiden tutkimusta ja edistämässä suomalaista hyvinvointia. Itä-Suomen yliopiston apteekin tuotto käytetään suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen, erityisesti terveystieteissä. Tuloilla on tuettu lääkeainekehitystä, perustettu useita professuureja sekä muita opetus- ja tutkimustoimia. Apteekkimme tulojen mahdollistamista professuureista hyvä esimerkki on geriatrian professuuri, joka keskittyy erityisesti ikääntyvien lääkehoidon laadun parantamiseen sekä opetuksen että tutkimuksen kautta. Erityisenä painopisteenä on tällä hetkellä Alzheimerin taudin lääkehoidon vaikuttavuuden tutkiminen.

Itä-Suomen yliopiston apteekin tuotolla tuetaan myös väitöskirjatutkijoita. Väitöskirjatutkimusten aiheina ovat olleet muun muassa verenpainetaudin lääkehoito, särkylääkkeiden käyttö, lasten lääkehoidon parantaminen, ikääntyvien lääkitys sekä syöpälääkkeiden kustannusvaikuttavuus.