KENELLE

Lääkkeiden annosjakelu on apteekkimme tarjoama palvelu, jossa apteekki toimittaa lääkkeet annoskohtaisiin pusseihin jaettuina sovituissa erissä. Kussakin nimetyssä annospussissa on kaikki samana päivämääränä samaan kellonaikaan otettavat lääkkeet.

Palvelua käyttävät etenkin hoitokodit, palvelutalot ja kotisairaanhoito, joissa valmiiksi jaeltujen lääkkeiden tuoma ajansäästö vapauttaa henkilökuntaa muihin tehtäviin. Annosjakelu sopii hyvin myös kotona asuvalle.

Annosjakelusta on erityisesti hyötyä asiakkaalle, jolla on säännöllisessä käytössä useita lääkkeitä.  Palvelu sopii myös asiakkaille, joilla on vaikeuksia muistaa ottaa lääkkeet ajallaan. Palvelu sopii hyvin myös, jos lääkkeen annostus on monimutkainen ja eri viikonpäivinä vaihtuva.

 

EDUT

Annosjakelu parantaa lääkehoidon turvallisuutta. Ennen annosjakelun aloittamista tarkistamme lääkkeiden yhteisvaikutukset. Tarvittaessa otamme yhteyden hoitavaan lääkäriin ja ehdotamme poistettavaksi tarpeettomat ja päällekkäiset lääkkeet. 

Huolehdimme puolestasi reseptien uusimiset, reseptien säilyttämiset sekä lääkkeiden tilaamisen.

Annosjakelussa lääkehävikin määrä ja siitä aiheutuvat kustannukset pienenevät, eikä kotiin kerry turhia lääkkeitä. Kustannuksia alentaa myös tarjoamamme halvemmat, vaihtokelpoiset lääkevalmisteet.

 

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää annosjakelusta apteekistamme annosjakelijoiltamme numerosta 029 445 6012 (ppm/mpm) arkisin ma-pe klo 8-15.

 

Lisätietoja saat myös Pharmacin sivuilta. Pharmac toimittaa apteekkiimme annosjakelupussit sopimusvalmistuksena.