Avaa ovi elinikäiseen oppimiseen

Itä-Suomen yliopisto tarjoaa perustutkintokoulutuksen lisäksi monipuolisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja elinikäiseen oppimiseen.

Täydennyskoulutus

Itä-Suomen yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate tarjoaa yliopistotasoista täydennyskoulutusta eri puolilla Suomea. Voit valita opintoja sosiaali- ja terveysalan, lääke- ja ravitsemusalan, kasvatusalan, ympäristö- ja metsäalan sekä liiketoimintaosaamisen ja oikeustieteen aloilta.

Aducate syntyi, kun Joensuun yliopiston täydennyskoulutuskeskus, Kuopion yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus sekä Savonlinnan koulutus- ja kehittämiskeskus yhdistyivät.

Täydennyskoulutustarjontaan voit tutustua Aducaten sivuilla.

Avoin yliopisto

Avoimessa yliopistossa voit muun muassa täydentää opintojasi ja syventää osaamistasi.Itä-Suomen yliopiston Avoin yliopisto toimii Joensuun ja Kuopion kampuksilla. Avoin yliopisto kuuluu Itä-Suomen yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelu Aducateen.

Avoimen yliopiston opetukseen voit tutustua Aducaten sivuilla.

Tohtorikoulu

Itä-Suomen yliopisto tarjoaa laadukasta tutkijakoulutusta ja houkuttelevia uramahdollisuuksia tutkijoille. Tieteellinen jatkokoulutus järjestetään tohtoriohjelmissa, minkä avulla taataan systemaattinen ja korkeatasoinen ohjaus ja opetus. Joillakin aloilla tarjolla on myös ammatillista jatkokoulutusta.

Itä-Suomen yliopiston tohtorikoulu

Lääketieteen laitoksen ammatillinen ja tieteellinen jatkokoulutus (mm. erikoislääkärikoulutus, erikoishammaslääkärikoulutus, sairaalakemistikoulutus, lisäkoulutusohjelmia ja MOJO - Moniammatillinen johtamiskoulutus)

Maisteriohjelmat

Itä-Suomen yliopistossa on maisteriohjelmia monilta eri tieteen aloilta. Englanninkielisiin maisteriohjelmiin voivat pyrkiä myös suomalaiset hakijat.

Lue lisää maisteriohjelmista