eAineistojen etäkäyttö

Itä-Suomen yliopiston kirjasto on kaikille avoin tieteellinen kirjasto, jonka lainausoikeuden voit saada kirjaston toimipisteessä asioidessasi. Tutustu kirjaston palveluihin. Tutustu aluksi erityisesti sivuston osioihin Asiakkaana ja Tiedonhaun tuki!

UEFissa opiskelevat voivat käyttää e-aineistoja myös yliopiston sisäisen verkon ulkopuolelta kirjautumalla UEF-Primoon UEF-käyttäjätunnuksella. Tutustu UEF-PRIMOn ja tiedonhaun pikaohjeeseen.

  • Kun haluat käyttöösi myös UEF-Primon asiakastoiminnot ja sinulla on jo kirjastokortti, asiakkaaksi rekisteröitymistä ei tarvitse tehdä uudestaan. Mahdollisten ongelmatilanteen ratkaisemiseksi ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun, kirjasto@uef.fi
  • Jos haluat käyttöösi myös UEF-Primon asiakastoiminnot ja sinulla ei ole kirjastokorttia, rekisteröidy ensin kirjaston asiakkaaksi: täytä verkkolomake. Valitse lomakkeella asiakastyypiksi UEF opiskelija ja kirjastoksi toinen seuraavista: Joensuu tai Kuopio. Saat tiedotteita rekisteröitymisen etenemisestä yliopiston opiskelijapostiin. Rekisteröityminen ei edellytä kirjastokortin noutamista kirjastosta - kirjastokorttia tarvitaan vain painettuja kirjoja lainatessa.