TÄYDENNYSKOULUTUS

Ajankohtaista


Osallistu Aducaten yksittäiselle täydennyskoulutuskurssille tai suorita kokonainen opintokokonaisuus – uusiudu ja pätevöidy edelleen!

Kenelle?

Täydennyskoulutus on tarkoitettu kaikille aikuiskoulutuksesta kiinnostuneille. Koulutus on yliopistotasoista.

Mitä?

Aducate vastaa Itä-Suomen yliopiston aikuiskoulutuksesta, joten kurssitarjottimelta löytyy sosiaali- ja terveysalan, lääke- ja ravitsemusalan, kasvatusalan, ympäristö- ja metsäalan sekä liiketoimintaosaamisen ja oikeustieteen opintoja. Tutustu täydennyskoulutuksen opintotarjontaamme koulutuskalenteristamme.

Miten?

Täydennyskoulutusopinnot ovat monimuotoisia, joten opiskelutavat ja -ajat joustavat aikuisopiskelijan elämäntilanteen mukaan. Opiskelu tapahtuu niin verkossa kuin lähiopetuksenakin.

Hinta?

Täydennyskoulutusopintojen hinta vaihtelee opintokokonaisuudesta riippuen. Keskustele työyhteisöäsi hyödyttävistä koulutuksista työnantajasi kanssa – räätälöimme koulutuksia myös yrityksissä ja yhteisöissä toteutettaviksi.

Ja muistathan, että…

Jos et vielä ole suorittanut korkea-asteen tutkintoa ja haluat yliopistotasoista opetusta, avoimen yliopiston opetustarjonnasta  löydät varmasti etsimäsi opintokokonaisuuden. Avoimen kautta avautuu myös mahdollisuus siirtyä yliopistoon tutkinto-opiskelijaksi, kun suorittaa tarvittavan määrän opintoja.

Lisää uutisia