Koulutusten haku ja hinnat

Seuraavat Rakennusterveysasiantuntija- (RTA 45 op) ja sisäilma-asiantuntijakoulutukset  (SISA 25 op) on suunniteltu aloitettavan helmikuussa 2021. Tällä hetkellä on mahdollista ilmoittautua yksittäisille opintojaksoille ja hinta määräytyy niiden perusteella.

Rakennusterveysasiantuntijan ja sisäilma-asiantuntijan henkilösertifikaatin hakijalta edellytetään määriteltyä peruskoulutusta, työkokemusta ja valmentavan koulutuksen suorittamista kokonaisuudessaan. Lisätietoa Eurofins Expert Services Oy:n sivuilla (RTA ja SISA). Koulutuksiin hakiessa etusijalla ovat ne hakijat, joiden peruskoulutusvaatimus täyttyy.


HINNAT

Rakennusterveysasiantuntijakoulutus (RTA) 13 500 € + alv 24 %,
verollinen myyntihinta 16 740 €.

Sisäilma-asiantuntijakoulutus (SISA) 9 800 € + alv 24 %,
verollinen myyntihinta 12 152 €. 

Kosteusvaurion kuntotutkijan (KVKT)  täydentäminen RTA:ksi  5600 € + alv 24 %
verollinen myyntihinta 6 944 €. 

Koulutukset laskutetaan 2-4 erässä (KVKT-RTA/SISA) tai sopimuksen mukaan. Kysy tarvittaessa ryhmäalennusta!

Aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisessa ja tunnustamissa (AHOT) noudatetaan Valviran ohjeistusta ja käytetään seuraavia hakemuslomakkeita: RTASISA.  Arviointi tehdään koulutuksen alkaessa henkilökohtaista opintosuunnitelmaa (HOPS) tehdessä. Erikseen pyydetystä Ahot-käsittelystä peritään 400 €+ alv, verollinen hinta 496 €. Hyväksi luettu opintojakso vähentää opintomaksua 240 € / opintopiste.

Myös RTA-opinnäytetyöhön voidaan soveltaa AHOT-menettelyä. Kokenut henkilö voi esittää hyväksyttäväksi opinnäytetyöksi enintään viisi vuotta vanhan esim. tutkimusraportin, korjaussuunnitelman tai opinnäytetyön. Kysy lisää suunnittelijalta.

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee kuntien terveydensuojeluviranomaisten kouluttautumista. Työllisyysrahastolta voi hakea aikuiskoulutustukea.

 

KÄYTÄNNÖT JA PERUMISEHDOT 

Koulutukseen valituille myönnetään koulutuksen opetussuunnitelman mukainen opinto-oikeus, jonka aikana opiskelija voi suorittaa opintonsa päätökseen.

Mikäli myönnettyä koulutuspaikkaa ei vastaanoteta, tulee se perua kirjallisesti. Perutusta koulutuspaikasta perimme käsittelykuluina 500 € (+alv 24%).

Jos koulutukseen osallistuminen perutaan myöhemmin tai ei saavuta koulutukseen, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Esteen sattuessa samasta yrityksestä tai organisaatiosta voi osallistua toinen henkilö.

Aducate pitää oikeuden siirtää aloitusajankohtaa, mikäli ryhmäkoko ei täyty.

Ajankohtaista 

 

- Rakennusterveys-webinaari
  1.10.2020

- RTA (45 op) ja SISA (25 op)
  suunniteltu aloitus 02/2021

- Täydennä kosteusvaurion  
  kuntotutkijan (KVKT) pätevyys  
  RTA:ksi

- Ilmanvaihdon ja painesuhteiden 
  hallinta tilauskoulutuksena

 

Jätä yhteystietosi, mikäli olet kiinnostunut RTA tai SISA koulutuksista:

 

tai ota yhteyttä:

Suunnittelija, yhteyshenkilö Tiina Pyrstöjärvi,
tiina.pyrstojarvi@uef.fi, 040 355 3921