Opintosuoritukset ja kokonaisuustodistus

Avoimen yliopiston opetuksen opintosuoritukset julkaistaan viimeistään neljän (4) viikon kuluttua suoritus- tai palautuspäivästä. Määräaikaan ei lueta loma-aikoja,  joulu- ja pääsiäsloma sekä kesäkausi 15.6. - 15.8.  Tulokset tallennetaan opintotietojärjestelmään. Voit tarkastella opintosuorituksiasi WebOodissa. Voit tilata WebOodista sähköisesti allekirjoitetun opintorekisteriotteen (katso ohje sähköisesti varmennettu opintosuoritusote ja opiskelijatodistus).  Jos sinulla ei ole WebOodin käyttöoikeutta, saat opintorekisteriotteen edelleen myös sähköpostitse (avoinyliopisto@uef.fi). Lisää viestiin yksilöintitiedoiksi aina nimesi ja syntymäaikasi.

Mikäli opintojakson suoritus koostuu eri aikoina lukuvuoden aikana suoritettavista osista (esimerkiksi luennoista, harjoituksista ja kirjallisuudesta), saat kokonaismerkinnän rekisteriin vasta, kun kaikki osasuoritukset on tehty. Seuraa itse osasuoritusten kertymistä ja ota yhteyttä, kun kokonaissuorituksen kirjaaminen on ajankohtaista.

Opintokokonaisuuden suorittamisesta saat halutessasi kokonaisuustodistuksen.  Kaikkien kokonaisuuteen sisältyvien opintojaksojen tulee olla suoritettuina (katso WebOodi) ennen todistuksen tilaamista: Tilaa kokonaisuustodistus.

Todistuksen toimitusaika on yksi kuukausi, mutta yliopiston loma-ajat (joulu- ja pääsiäsloma sekä kesäkausi 15.6. - 15.8.) saattavat pidentää todistuksen toimitusaikaa. Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille toimitamme kokonaisuustodistuksen sijasta virallisen opintosuoritusotteen. Opintokokonaisuuden opinto-oikeus päätetään, kun todistus postitetaan.