Aducate lyhyesti


Haluatko menestyä ja lisätä osaamistasi? Autamme Sinua ja organisaatiotasi löytämään ratkaisuja tämänpäivän työelämän haasteisiin. Jos etsit kouluttajaa, asiantuntijaa tai tutkijaa, ota yhteyttä.

LISÄÄ OSAAMISTASI

Täydennyskoulutuksesta uutta virtaa työelämään. Järjestämme ammatillista täydennyskoulutusta ja erikoistumisohjelmia kaikilla yliopiston osaamisalueilla. Käytämme kouluttajina sekä yliopiston omia että ulkopuolisia asiantuntijoita. Koulutuksissa alan uusin tietämys yhdistetään asiakkaan tarpeisiin ja työelämän osaamisvaatimuksiin.

TOTEUTA HAAVEESI AVOIMESSA YLIOPISTOSSA

Itä-Suomen yliopistossa Avoimen yliopiston toimintaa järjestää Aducate. Avoimessa yliopistossa on mahdollista opiskella iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Voit tutustua yliopistollisiin opintoihin, tähdätä tutkintoon tai nauttia opiskelusta harrastuksenasi. Anna itsellesi tilaisuus innostaviin oppimiskokemuksiin, joista on sinulle iloa ja hyötyä! Avoin yliopisto-opetus on Itä-Suomen yliopiston opetussuunnitelmien mukaista. Opiskelutavat ja opinto-ohjaus on suunniteltu aikuisopiskelijaa ajatellen. Opetusta järjestetään myös 70 yhteistyöoppilaitoksissamme eri puolilla Suomea.

KEHITÄ YRITYSTÄSI TAI ORGANISAATIOTASI

Kehittämispalveluita yritystäsi ja organisaatiotasi varten. Toimimme linkkinä työelämän ja tieteen välillä. Suunnittelemme asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaisia osaamis- ja kehittämisprojekteja:
- hankkeet
- konsultoinnit
- valmennukset
- räätälöidyt koulutukset

Teemme kehittämistyötä tiiviisti alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.
 

Parasta osaamista Itä-Suomesta

Aducate on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Olemme Suomen suurimpia yliopistollisia kouluttajia. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yliopiston tiedelaitosten kanssa.

Toimintamme koostuu täydennyskoulutuksesta, avoimesta yliopisto-opetuksesta sekä hanke- ja asiantuntijapalveluista. Yksikkömme sijaitsevat Kuopiossa ja Joensuussa. Toimintamme on valtakunnallista ja kansainvälistä.

Täydennyskoulutustarjonnassamme käytännön tekeminen yhdistyy soveltavaan yliopistolliseen osaamiseen. Avoimen yliopiston tarjontamme kattaa kaikki Itä-Suomen yliopiston koulutusalat ja opinnot ovat joustavasti saavutettavissa verkkovälitteisinä tai verkko-opintoina. Suunnittelemme ja toteutamme myös asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä palvelukokonaisuuksia. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan kouluttaja-, kollega- ja asiantuntijaverkoston.