Avointen yliopistojen maksuttomia opintoja tutkinto-opiskelijoille

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi yliopistot ovat joutuneet keskeyttämään lähiopetuksen. Poikkeustilanteen vallitessa avoimet yliopistot avaavat etäopintojaan maksuttomasti erityisesti yliopistojen tutkinto-opiskelijoille.

Valtakunnallinen opintotarjonta on julkaistu Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston verkkosivuilla.

Avointen yliopistojen yhteinen etäopintotarjonta on avoinna yliopistojen tutkinto-opiskelijoille, jotta he voivat jatkaa joustavasti opiskeluaan koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta.Opintotarjonta päivittyy kevään 2020 aikana sitä mukaa, kun uusia kursseja lisätään ja täynnä olevia poistetaan.

Opintojaksot ovat maksuttomia yliopistojen tutkinto-opiskelijoille 31.7.2020 saakka. Jos suoritat toisen yliopiston opintoja, selvitäthän itse opintojen hyväksiluvun omassa yliopistossasi. Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin yliopiston omien käytänteiden mukaisesti. Osassa opintojaksoista on rajoitettu opiskelijamäärä.