Takaisin

Asiantuntija kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa - oikeuskäytäntö ja todistajana toimiminen

Toimitko asiantuntijana kiinteistö- ja asuntokauppariitoihin liittyvissä oikeudenkäynneissä? Haluatko syventää tietojasi oikeuskäytännöstä?

Verkkokoulutuksessa perehdyt kiinteistökauppariitoja koskevaan oikeuskäytäntöön. Saat tietoa asiantuntijana toimimisesta oikeudenkäynnissä ja
kuulet asiantuntijatodistelun ajankohtaisimmat kuulumiset. Ennen koulutusta voit esittää myös ennakkokysymyksiä asiantuntijallemme.

Kenelle?

Kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa asiantuntijana toimivat, esimerkiksi rakennusterveysasiantuntijat. Koulutus sopii myös lakimiehille ja kiinteistönvälittäjille.

Kesto, laajuus ja rakenne

10.9.2020 klo 8.30-15.00, verkkokoulutus Zoomilla (osallistumisohje lähetetään ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen koulutusta)

Kouluttaja: Asianajaja, varatuomari OTT Tiina Koskinen-Tammi


OHJELMA

klo 8.30-11: Asiantuntijana oikeudenkäynnissä
  • Käydään läpi todistelun perusteita ja sääntöjä, joiden mukaan asiantuntijaa oikeudenkäynnissä arvioidaan. Käsitellään asiantuntijatodistelun ajankohtaisia asioita sekä asiantuntijalausunnon oleellista sisältöä ja merkitystä oikeudessa.


klo 11-12: Lounastauko


klo 12-15: Kiinteistökauppariitojen oikeuskäytäntöä

(kahvitauko klo 13.30-14)
  • Käsitellään ajankohtaisia lähinnä kiinteistökauppariitojen oikeustapauksia korkeimmasta oikeudesta ja hovioikeuksista sekä niiden antamia (oikeus)oppeja (myös asiantuntijalle!)


Koulutuspäivästä voi pyytää osallistumistodistuksen, joka sopii rakennusterveysasiantuntijan sertifikaatin täydennyskoulutukseksi. Koulutus sisältyy RTA-juridiikka -opintojaksoon.

Hinta, osallistujamäärä

390,00 € alv 0 %, alv. 24 % 93,60 €, verollinen myyntihinta yhteensä 483,60 €.
Hinta sisältää verkkovälitteisen opetuksen ja sähköisen materiaalin.

Yhteystiedot

Suunnittelija Anne Keränen 050 309 2839, anne.keranen@uef.fi
koulutussihteeri Timo Hyttinen  050 520 8069, timo.hyttinen@uef.fi

Lisätietoja

Asianajaja, varatuomari OTT Tiina Koskinen-Tammi on väitellyt oikeustieteen tohtoriksi Lapin yliopistosta aiheena kosteus- ja homevauriot asuntokaupan sopimusoikeudellisena ongelmana. Tiina on hoitanut erilaisia asuntoihin, kiinteistöihin ja sisäilmaongelmiin liittyviä riita-asioita lähes 20 vuotta, ollut mukana mm. kuntotarkastusten kehittämiseen liittyvissä hankkeissa, kirjoittanut aihepiiriin liittyen lukuisia artikkeleita sekä toiminut kouluttajana. Hän työskentelee asianajajana tamperelaisessa Asianajotoimisto Alfa Oy:ssa ja kouluttaa judiriikkaa muun muassa Itä-Suomen yliopiston rakennusterveys- ja sisäilma-asiantuntijakoulutuksissa.  


Itä-Suomen yliopisto kouluttaa rakennusterveys- ja sisäilma-asiantuntijoita.
Lue lisää koulutuksista

RTA Juridiikka (2 op) -opintojakso

 

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE
on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.