Takaisin

2020 - Apteekki- ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutus proviisoreille ja farmaseuteille

Haluatko kouluttautua farmasian erityisosaajaksi? Tule hakemaan uutta vauhtia urallesi erikoistumiskoulutuksesta!

Apteekki- ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutus on tarkoitettu kaikille avo- tai sairaala-apteekissa tai muissa terveydenhuollon tehtävissä työskenteleville farmasian ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä erityisosaajaksi omalla alueellaan. Se tarjoaa uusia näkökulmia ja työkaluja sekä nykyiseen työhösi että uralla etenemiseen. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi uusi työ, terveydenhuollon lääkehoitopalveluiden kehittäminen tai oma apteekki ja sen menestyksekäs johtaminen.

Koulutus käynnistyy uudella ryhmällä syksyllä 2020. Opiskelu on pääosin ohjattua verkko-opiskelua. Lähipäivät ovat yhteiset Itä-Suomen ja Helsingin yliopiston opiskelijoille ja niihin voi osallistua mollemmilta kampuksilta (esim. johtamisopinnot välitetään Kuopiosta Helsinkiin videoneuvotteluna).

Kesto, laajuus ja rakenne

Koulutuksen laajuus ja kesto on proviisoreilla 60 opintopistettä eli noin 4 vuotta ja farmaseuteilla 40 opintopistettä eli noin 3 vuotta.

Yhteystiedot

Lisätietoja Itä-Suomen yliopiston osalta:

projektipäällikkö Johanna Räikkönen
johanna.raikkonen@uef.fi
040 355 2502

yliopistonlehtori Kirsti Vainio
kirsti.vainio@uef.fi
040 355 2503

suunnittelija Riitta Sutinen
riitta.sutinen@uef.fi
050 341 8524.

Lisätietoja

Koulutus on Helsingin ja Itä-Suomen yliopistojen yhteistyössä järjestämä. Haku päättyi 30.4.2020. Vapaita paikkoja koulutukseen voi edelleen tiedustella 31.5.2020 asti.

Tutustu tarkemmin koulutuksen hintaan, sisältöön ja hakuohjeisiin: www.uef.fi/farmasia/erikoistumiskoulutus