Savilahden Neuroseura - meille kaikille

Savilahden NeuroSeura ry. (SNS) on vuonna 2018 perustettu yhdistys neurologian, neurokirurgian ja aivotutkimuksen alalla työskenteleville lääkäreille, hoitajille, tutkijoille, asiantuntijoille ja muulle henkilökunnalle. Meille kaikille.

SNS:n tavoitteena on edistää neuroalan yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja, edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä, edistää terveyden- ja sairaanhoitoa, sekä aivosairauksien tieteellistä ja käytännöllistä kehitystä.

Tavoitteisiin päästää muun muassa järjestämällä yhteistyössä KYS Neurokeskuksen, ERVA-alueen Neurologian yksiköiden ja Savilahden kampuksen neuroalojen yhteistyökumppaneiden kanssa koulutus- ja virkistäytymistilaisuuksia. Tavoitteenamme on järjestää vuosittain kevät- ja syyskoulutus sekä iltatilaisuuksia, jotka pyritään pitämään maksuttomana jäsenille.

Tulevaisuudessa pyrimme tukemaan kouluttautumista myöntämällä matka-apurahoja ja järjestämällä vuosikokouksen yhteyteen jäsenille tarkoitetun yhdistyksen vuosijuhlan.
 

Tervetuloa mukaan jäseneksi !

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ilmoittautumalla sihteerille sähköpostitse (virve.karkkainen (at) kuh.fi  ja maksamalla vuoden 2020 jäsenmaksun 20 € Savilahden NeuroSeuran tilille: Savilahden Neuroseura ry / FI93 5600 0520 6463 35. Viitenumero 1708.

 

        Ystävällisin terveisin,

           Mikael von und zu Fraunberg
SNS puheenjohtaja
Virve Kärkkäinen
SNS sihteeri
virve.karkkainen (at) kuh.fi

Tulevia tapahtumia

31.08.2020    RANKAPOTILAAN OIKEA JA TURVALLINEN HOITO, KYS AUDITORIO, klo 09.00 – 15.30

27.11.2020    Uni-aiheinen koulutustapahtuma

27.11.2020    Covid-peruutus: Savilahden NeuroSeura ry:n Pikkujoulu, Puijonsarvi

xx.05.2021    Juhlaseminaari