Yleiset käyttöohjeet

1)  Selain: Tehtävät toimivat hyvin ainakin Chrome-, Explorer- ja Firefox-selaimilla, mutta zoomaus (kohta 2) ei onnistu kaikilla Firefox-versioilla.

2)  Zoomaus: Nettisivun zoomauksen eli ”prosenttikoon” suositus on 100–125%, mahdollisesti jopa 150%. Sitä voi muuttaa pitämällä Ctrl-näppäin pohjassa ja vierittämällä hiiren rullaa tai käyttämällä selaimen oikeassa ylänurkassa olevaa ”työkalut” valikkoa. Yli 100% zoomauksilla osa kuvateksteistä muuttuu hieman rakeisiksi ja epäselviksi (ongelma pyritään ratkaisemaan).

3)  Äänet: Tehtäviin liittyy äänisignaaleja, joten kaiuttimista tai kuulokkeista saattaa olla iloa.

4)  Erilaiset käyttötavat: Tehtävissä on ”painikkeiden takana” runsaasti perustietoa farmakokinetiikan perusteista, jotta käyttäjän ei tarvitse etsiä perusteita kirjoista. Kukin käyttäjä voi kuitenkin ratkaista tehtäviä omalla tavallaan. Suoraviivaisin etenemistapa on perehtyä kunkin välilehden näkyviin teksteihin (ilman painikkeiden käyttöä) ja avata painikkeista löytyviä lisätietoja vain tarvittaessa. Tärkeimmät lisätiedot löytyvät Teoria-painikkeista.

5) Palaute: Tehtävät ovat koekäytössä ja olemme kiitollisia kaikesta palautteesta. Palautelomake löytyy "Farmakokinetiikan perusteet" sivun oikeanpuoleiselta palstalta eli täältä.