Kirjaston palvelut

Itä-Suomen yliopiston kirjasto on kaikille avoin tieteellinen kirjasto, jonka lainausoikeuden voit saada kirjaston toimipisteessä asioidessasi. Tutustu kirjaston palveluihin. Tutustu aluksi erityisesti sivuston osioihin Asiakkaana ja Tiedonhaun tuki!

UEF-Primo

UEF-Primo on Itä-Suomen yliopiston kirjaston painettujen ja elektronisten aineistojen hakupalvelu, jossa voit myös uusia lainasi, tehdä varauksia ja tallentaa omia suosikkejasi. Haut kohdistuvat oletusarvoisesti Itä-Suomen yliopiston kirjaston kokoelmiin (ts. kirjat ja lehdet), mutta kohteeksi voit valita myös kansainväliset artikkelit, elektroniset aineistot tai kaiken tarjolla olevan aineiston.

UEFissa opiskelevat voivat käyttää e-aineistoja myös yliopiston sisäisen verkon ulkopuolelta kirjautumalla UEF-Primoon UEF-käyttäjätunnuksella. Tutustu myös UEF-PRIMOn ja tiedonhaun pikaohjeeseen.

  • Kun haluat käyttöösi myös UEF-Primon asiakastoiminnot ja sinulla on jo kirjastokortti, asiakkaaksi rekisteröitymistä ei tarvitse tehdä uudestaan. Mahdollisten ongelmatilanteen ratkaisemiseksi ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun, kirjasto@uef.fi
  • Jos haluat käyttöösi myös UEF-Primon asiakastoiminnot ja sinulla ei ole kirjastokorttia, rekisteröidy ensin kirjaston asiakkaaksi: täytä verkkolomake. Valitse lomakkeella asiakastyypiksi UEF opiskelija ja kirjastoksi toinen seuraavista: Joensuu tai Kuopio. Saat tiedotteita rekisteröitymisen etenemisestä yliopiston opiskelijapostiin. Rekisteröityminen ei edellytä kirjastokortin noutamista kirjastosta - kirjastokorttia tarvitaan vain painettuja kirjoja lainatessa.