Kauppatiede ja matkailuala

Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto tarjoaa laajasti kauppatieteiden opintoja aikuisopiskelijoille. Pääosin opintokokonaisuudet voi suorittaa joustavina etäopiskeluun soveltuvina verkko-opintoina. Kauppatieteiden opinnoilla voit kehittää ammatillista osaamistasi, päivittää tietojasi jollakin yksittäisellä osa-alueella tai opiskella tutkintotavoitteisesti. Vaatimuksia edeltävistä opinnoista ei ole.

Kauppatieteiden perusopintojen tavoitteena on johdatella opiskelija kauppatieteen opiskeluun ja antaa perustiedot keskeisistä aihealueista. Kauppatieteiden perusopintojen suorittamisen jälkeen opiskelija voi syventää osaamistaan eri oppiaineissa (johtaminen, laskentatoimi, markkinointi) oman kiinnostuksensa mukaisesti.

Opetustarjonta lv. 2020-2021

Ilmoittautumisohje

Opiskelutavat

Kauppatieteiden lähes kaikissa oppiaineissa opiskelu tapahtuu kokonaan verkko-opintoina ja opinnot voi aloittaa milloin tahansa ympäri vuoden. Verkko-opintojen tukena on sähköinen oppimisympäristö Moodle ja opintojen suoritustapoina vaihtelevat oppimistehtävät, laskuharjoitukset ja verkkotentit. Tukea itsenäiseen opiskeluun tuovat mm. luentorungot, opettajien laatima muu mahdollinen materiaali, harjoitustehtävät ja mallivastaukset. Lisäksi joillakin opintojaksoilla on verkossa asiantuntijaluentoja.

UKK - usein kysytyt kysymykset

Ilmoittautumis- ja korvaavuuskäsittelyohje tradenomeille

Tutkintotavoitteinen opiskelu

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteen opinnoissa painottuvat laaja liiketoimintanäkemys ja talousosaaminen. Tutkinto-opiskelijaksi voi hakeutua avoimen yliopiston väylän kautta, suorittamalla tietyn määrän opintoja avoimessa yliopistossa. Hakukriteerit vahvistetaan vuosittain, joten ne kannattaa tarkistaa yliopiston hakuoppaista. Opiskelijaksi haetaan opintopolku.fi-palvelussa kevään yhteishaussa.

Tutkinnot kauppatieteissä

Yhteiskunta- ja kauppatieteiden tiedekunnan opinto-opas

Kauppatieteiden kandidaatin tutkintorakenteet lv. 2020-2021:

Maisterihaussa huomoitavat opinnot: (Huom! koskevat kevään 2020 hakukriteereita. Kevään 2021 hakurkriteerit päivitetään syksyllä 2020)

Kv-maisteriohjelmat

Opintojen ohjaus

Opiskeluasi tuetaan monin eri tavoin. Avoimen yliopiston henkilökunta järjestää infotilaisuuksia kampuksilla sekä verkon välityksellä. Lisäksi tarjolla on maksutonta opintoneuvontaa. Sähköiset järjestelmät (Moodle, WebOodi, s-posti, kirjaston e-aineistot) helpottavat opintojen suunnittelua ja käytännön työskentelyä. WebOodistavoit mm. tarkistaa omia opintosuorituksia ja -oikeuksia.

Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston kauppatieteiden nykyisille ja tuleville opiskelijoille on perustettu facebook-ryhmä, jossa voi keskustella opiskeluun liittyvistä asioista. Ryhmä on suljettu (julkaisut näkyvät vain ryhmäläisille), mukaan ryhmään pääsee lähettämällä pyynnön.

Tervetuloa opintoihin mukaan - suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivat opinnot!

Marjaana Mukkala
No image.
Role
Suunnittelija
Email
marjaana.mukkala@uef.fi
GSM-number
+358503637505
Direct number
+358294457068
Room info
Joensuu, Aurora 242

Sari Riikonen
No image.
Role
Koulutussihteeri
Email
sari.riikonen@uef.fi
GSM-number
+358504668599
Direct number
+358294457057
Room info
Joensuu, Aurora 220/6

Aija Turunen
No image.
Role
Koulutussihteeri
Email
aija.turunen@uef.fi
GSM-number
+358504678806
Direct number
+358294457051
Room info
Joensuu, Aurora 220/9