Takaisin

Yliopiston johto kuukausilahjoittajaksi

Itä-Suomen yliopiston johtoryhmän varsinaiset jäsenet ovat ryhtyneet kuukausilahjoittajaksi yliopiston varainhankintakampanjan hyväksi.

Yliopiston käynnissä olevalla tukikampanjalla tavoitellaan lahjoituksia 6 miljoonan euron edestä. Kolmen suuren yrityslahjoituksen ansiosta koossa on tähän mennessä noin 350 000 euroa, joten matkaa tavoitteeseen on vielä reilusti. Valtion 3-kertainen vastinraha kesäkuun 2017 loppuun mennessä kerätylle lahjoituspääomalle kannustaa yliopistoa aktiiviseen varainhankintatyöhön.

Tukikampanjaa tehdään tunnetuksi maakuntalehdissä parhaillaan julkaistavalla näyttävällä ilmoitussarjalla, jota tukee maakuntalehdissä toteutettava verkkomainonta. Ilmoitusten tavoitteena on herättää niin maakunnalliset kuin valtakunnalliset toimijat ja yksityishenkilöt osallistumaan laadukkaan itäsuomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen turvaamiseen.

Tukikampanjan keräystavoitteen saavuttaminen on merkittävä tekijä yliopiston vision toteuttamiseksi: tavoitteena on vuonna 2020 olla 50 maailman johtavan yliopiston joukossa vahvoilla tutkimusaloilla unohtamatta nousevan tutkimuksen edistämistä.

Voit osallistua tukikampanjaan ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi tai tekemällä kertaluontoisen verkkolahjoituksen http://lahjoita.uef.fi/ -linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilisiirron Itä-Suomen yliopiston tilille FI78 8619 9710 0016 42. Tilisiirron viestikentässä on hyvä mainita lahjoittajan yhteystiedot. Lahjoitettava summa on vapaavalintainen molemmissa lahjoitustavoissa.

Lisätietoa: uef.fi/varainhankinta