Terveystalo tiedottaa: Kuopion ja Siilinjärven alueen hengitystieoireisten vastaanotot keskitetään Asemakadun lääkärikeskukseen 24.3 alkaen

Terveystalon tiedote, 23.3.2020

Hyvä työterveysasiakkaamme,

Haluamme varmistaa yrityksenne henkilöstön sekä Terveystalon ammattilaisten turvallisuuden koronavirusepidemian aikana.

Kuopion ja Siilinjärven alueen hengitystieoireisten vastaanotot keskitetään Asemakadun lääkärikeskukseen 24.3 alkaen.

Keskitämme hengitystieoireisten potilaiden hoidon kaikkien Kuopion ja Siilinjärven alueen lääkärikeskusten (Terveystalo Asemakatu, Terveystalo Bioteknia sekä Terveystalo Siilinjärvi) osalta toistaiseksi Kuopion Asemakadun lääkärikeskukseen, tätä varten varattuihin tiloihin. Kulku hengitystieoireisten hoitotilaan tapahtuu Asemakadun lääkärikeskuksen takapihan kautta, jonne reitti on merkitty sinisin nuoliopastein. Näin voimme varmistaa, että muissa asioissa asioivat asiakkaat eivät altistu ja saavat tarvitsemaansa hoidon turvallisesti kaikissa toimipaikoissamme, myös Asemakadulla.

Lääkärikeskusten aukioloaikojen ulkopuolella ohjaamme hengitystieoireiset ensisijaisesti etäpalveluihimme, jonka kautta teemme hoidontarpeen arvioinnin.

Ohjeistattehan henkilöstöänne toimimaan seuraavasti, jos he epäilevät sairastavansa koronaa:

• Varaa ensisijaisesti soittoaika yksikkösi työterveyslääkärille www.terveystalo.com/ajanvaraus
  • Muina vaihtoehtoina ovat yhteys Terveystalon etälääkäriin Oma Terveys -sovelluksen chatin kautta tai soitto Terveystalon asiakaspalveluun numeroon 030 6000

Lisää tietoa asioinnista löydät verkkosivuiltamme: https://www.terveystalo.com/fi/Tyoterveys/Ajankohtaista/Uutiset/Ohjeita-koronaviruksen-tartunnan-ehkaisyyn/  tai omalta nimetyltä työterveyshoitajaltanne. (UEF KUOPIO: Susanna Liukkonen ja Anni-Maria Salminen, UEF JOENSUU: Maija Partanen ja Kristiina Tervo).

Kaikki lääkärikeskuksemme Kuopion alueella ovat avoinna ja palvelevat muilta osin normaalisti.

Saila Haatainen, aluejohtaja                                       Pasi Kotaniemi, johtaja yritysterveys

saila.haatainen(at)terveystalo.com                               pasi.kotaniemi(at)terveystalo.com

Huomaathan, että Itä-Suomen yliopisto ei ole avannut koronavirustestausta Terveystalon kautta. Julkinen sairaanhoito hoitaa testaukset omilla säännöillään.