Takaisin

Koronatilanteeseen liittyvä tiedote kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille 17.3.2020

Itä-Suomen yliopisto sulkee tilansa 18.3. – varaudu tilanteeseen tänään

Tämä viesti lähetetään kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille. Huomioithan viestistä itsellesi tärkeät, sinua koskettavat asiat. Tämä poikkeuksellinen tilanne aiheuttaa paljon kysymyksiä ja huolta, joten haluamme laajalla tiedottamisella varmistaa, että kaikki saavat tietoa tilanteesta ja tarvitsemansa ohjeet.

Itä-Suomen yliopisto siirtyy kokonaan etäopiskeluun ja sulkee kampuksensa valtioneuvoston 16.3. antaman linjauksen mukaisesti. Yliopisto on kiinni toistaiseksi.

Yliopiston tilat suljetaan tiistai-iltana 17.3.2020 klo 16. Tämä koskee myös yliopiston kirjastoa. Kirjaston sähköiset palvelut ja aineistot ovat normaalisti käytettävissä.

Jos opiskelija haluaa noutaa henkilökohtaista omaisuuttaan yliopistolta, se on haettava tiistain 17.3. aikana klo 16 mennessä. Kurssien toteutuksesta etäopiskeluna tiedotetaan opiskelijoille lisää heti, kun järjestelyt selviävät.

Luethan ohjeet huolellisesti ja noudatathan niitä. Tällä tavoin pystymme yhdessä vaikuttamaan koronaviruksen leviämiseen ja tukemaan ennaltaehkäisyä. Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa todennettuja koronatapauksia on tällä hetkellä yhteensä vain 4.

Kaikki opiskelijat ovat yhdenvertaisessa ja tasa-arvoisessa asemassa yliopistoyhteisössä. Poikkeustilanteessakin kaikkia kohdellaan samalla tavalla.

Lähetä kysymykset osoitteeseen COVID-19@uef.fi.

Tavoitat yliopiston henkilökunnan 18.3.2020 alkaen sähköpostitse, puhelimitse ja muiden viestintäkanavien kautta. Opiskelu suoritetaan toistaiseksi ainoastaan etänä. Kontaktiopetusta ei järjestetä. Yhteystietomme löytyvät yliopiston puhelinluettelosta: https://www.uef.fi/fi/yhteystiedot/puhelinluettelo

Päivitämme tilannetiedotusta verkkosivuillemme, joten seuraa

Opinnot, opetus ja asiakaspalvelu

  • Opiskelu suoritetaan toistaiseksi ainoastaan etänä.
  • Seuraa oman oppiaineesi tiedotusta opintojen järjestämisestä.
  • Asiakaspalvelun yhteystietoja löydät tämän viestin lopusta.

Muut

Mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä ole yhteydessä: