KIRJAT

Kirjakokoelmaan kuuluu monografioita, käsikirjoja, sanakirjoja, sarjajulkaisuja, raportteja ym. Kirjoja on sekä painettuna että verkkoversioina. Kaikkien kirjojen tiedot ovat UEF-Finnassa.

SAATAVUUS

Linkki e-kirjaan on heti näkyvillä. E-kirjoissa voi olla rajoituksia yhtäaikaisten käyttäjien määrän suhteen. E-kirjoja voivat etänä lukea, ladata ja lainata yliopiston opiskelijat ja henkilökunta. Muut asiakkaat voivat lukea e-kirjoja kampuskirjastoissa. Lisää e-kirjoista.

Painetuista kirjoista näet lainattavat ja lukusalikappaleet kaikilta kampuksilta sekä laitosten kokoelmat (ei lainattavissa) ja vapaakappaleet (voit tilata lukusalikäyttöön). Klikkaa kirjan nimeä nähdäksesi kaikki ajantasaiset tiedot. Hylly-linkki kertoo kirjan tarkan sijainnin kirjastossa.

Organisaatio-valikosta sivun oikeasta laidasta voit rajata haun tiettyyn kokoelmaan tai kampuskirjastoon.

Oman kirjaston kokoelmien lisäksi voit tarkistaa helposti saatavuuden Varastokirjastosta ja tarvittaessa tilata kirjan sieltä.

HAKEMINEN

Tee haku UEF-Finnasta aukeavaan oletushakuun (Kirjaston kokoelmat –välilehti).

  • Kirjoita hakuun kirjan nimi tai ainakin olennaisia osia siitä.
  • Voit lisätä hakuun myös tekijän nimen ja julkaisuvuoden.
  • Käytä kokonaisia sanoja tai katkaise sanat *-merkillä.
  • Hakiessasi tekijää ei sanajärjestystä ole määrätty, mutta tarkemman tuloksen saat kirjoittamalla nimen lainausmerkkeihin, sukunimi ensin.

Hakutuloksessa listataan erikseen painetut ja e-kirjat, sekä painokset eri vuosilta ja eri kieliversiot.

 

KATSO MYÖS

Lainaus ja palautus

Vapaakappalekokoelma: kotimainen aineisto lukusalikäyttöön

Kaukopalvelu: tilaus muista kirjastoista

Palaute

Palautelomake

Palautteita käsitellään päivittäin. Helposti korjattavissa olevat asiat ratkaistaan välittömästi, jos ne ovat palvelun kannalta olennaisia ja palvelupolitiikan mukaisia. Kaikki palautteet käsitellään asianomaisessa palvelussa ja lisäksi tarvittaessa kirjaston eri työryhmissä. Palautteet ja niitä seuranneet toimenpiteet käsitellään vuosittain johtoryhmässä johdon katselmuksessa.